Politika privatnosti za ALPI LUX

Na Alpi Lux, dostupnom sa https://alpilux.rs/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i beleži Alpi Lux i način na koji ih koristimo.
Ako imate dodatnih pitanja ili vam je potrebno više informacija o našoj politici privatnosti, ne oklevajte da nas kontaktirate.
Ova Politika privatnosti odnosi se samo na naše mrežne aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice u vezi sa podacima koje su podelili i/ili prikupili na Alpi Lux. Ove smernice se ne primenjuju na bilo koje informacije prikupljene van mreže ili putem drugih kanala osim ove veb stranice. Naša Politika privatnosti kreirana je uz pomoć Generatora politike privatnosti .

Pristanak

Korišćenjem naše veb stranice, ovim pristajete na našu Politiku privatnosti i prihvatate njene uslove.

Podaci koje prikupljamo

Lični podaci koje morate da dostavite i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih date biće vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da date svoje lične podatke. Ako nas direktno kontaktirate, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e -pošte, broj telefona, sadržaj poruke i/ili priloga koje nam možete poslati, kao i sve druge informacije koje možete odlučiti da pružite .
Kada se registrujete za nalog, možemo zatražiti vaše kontakt podatke, uključujući stavke kao što su ime, naziv kompanije, adresa, adresa e -pošte i broj telefona.

Kako koristimo vaše podatke

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:
Pružanje, upravljanje i održavanje naše veb stranice Poboljšajte, personalizujte i proširite našu veb lokaciju Razumeti i analizirati kako koristite našu veb stranicu Razvoj novih proizvoda, usluga, funkcija i funkcionalnosti Komunicirajte sa vama, direktno ili preko jednog od naših partnera, uključujući i korisničku podršku, kako bismo vam dostavili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na veb lokaciju, te u marketinške i promotivne svrhe Šalje vam e -poštu Pronađite i sprečite prevaru Datoteke evidencije Alpi Lux sledi standardnu proceduru korištenja datoteka dnevnika. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posećuju veb lokacije. Sve hosting kompanije to rade i deo su analitike hosting usluga. Podaci prikupljeni datotekama evidencije uključuju adrese internet protokola (IP), tip pregledača, dobavljača Internet usluga (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlazak i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani sa bilo kojim podacima koji mogu lično identifikovati. Svrha ovih informacija je analiza trendova, upravljanje veb lokacijom, praćenje kretanja korisnika na veb lokaciji i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i veb svetionici

Kao i svaka druga veb lokacija, Alpi Lux koristi „kolačiće“. Ovi kolačići se koriste za skladištenje informacija uključujući preferencije posetilaca i stranica na veb lokaciji kojoj je posetilac pristupio ili je posetio. Podaci se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše veb stranice na osnovu tipa pregledača posetilaca i/ili drugih informacija.
Za opšte informacije o kolačićima pročitajte "Šta su kolačići" .

Politika privatnosti partnera za oglašavanje

Možete pogledati ovu listu da biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od partnera za oglašavanje kompanije Alpi Lux.
Oglasi nezavisnih distributera ili oglasne mreže koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili veb svetionici koji se koriste u odgovarajućim oglasima i vezama koji se pojavljuju na Alpi Lux, a koji se šalju direktno u pregledač korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb lokacijama koje posećujete.
Imajte na umu da Alpi Lux nema pristup ili kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste nezavisni oglašivači.

Politika privatnosti trećih strana

Politika privatnosti trećih strana Politika privatnosti Alpi Lux se ne odnosi na druge oglašavače ili veb lokacije. Stoga vam savetujemo da za detaljnije informacije pogledate odgovarajuću politiku privatnosti ovih nezavisnih servera oglasa. Može uključivati njihovu praksu i uputstva o tome kako da isključite određene opcije.
Možete izabrati da onemogućite kolačiće kroz svoje pojedinačne opcije pregledača. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima sa određenim veb pregledačima, možete ih pronaći na odgovarajućim veb lokacijama pregledača.

CCPA prava na privatnost (ne prodajte moje lične podatke)

Prema CCPA, između ostalih prava, potrošači u Kaliforniji imaju pravo na:
Zahtevajte da preduzeće koje prikuplja lične podatke potrošača otkrije kategorije i posebne delove ličnih podataka koje je preduzeće prikupilo o potrošačima.
Zahtevajte da preduzeće izbriše sve lične podatke o potrošaču koje je preduzeće prikupilo.
Zahtevajte da preduzeće koje prodaje lične podatke potrošača ne prodaje lične podatke potrošača.
Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da ostvarite neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

GDPR prava na zaštitu podataka

Želeli bismo biti sigurni da ste u potpunosti upoznati sa svim svojim pravima na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:
Pravo pristupa - Imate pravo zatražiti kopije svojih ličnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.
Pravo na ispravljanje - Imate pravo zahtijevati da ispravimo sve podatke za koje smatrate da su netačni. Takođe imate pravo da zatražite da kompletiramo informacije za koje smatrate da su nepotpune.
Pravo na brisanje - Imate pravo da zahtevate da obrišemo vaše lične podatke, pod određenim uslovima.
Pravo na ograničenje obrade - Imate pravo da zahtevate da ograničimo obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.
Pravo na prigovor na obradu - Imate pravo na prigovor na našu obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.
Pravo na prenos podataka - Imate pravo da zahtevate da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili direktno vama, pod određenim uslovima.
Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da ostvarite neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije za decu

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci dok koriste internet. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i/ili prate i vode njihove aktivnosti na mreži.

Alpi Lux ne prikuplja svesno nikakve lične podatke od dece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete na našoj veb stranici dalo ovakve podatke, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da bismo takve podatke odmah uklonili iz naše evidencije.